Sport • Deep tissue • Shiatsu

Onze massages

Shiatsu massage
Shiatsu is een Japanse drukpuntmassage. SHI betekent vinger en ATSU betekent druk. Deze al eeuwenoude beproefde methode uit Japan werkt goed om blokkades op te heffen en stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam. U krijgt binnen enkele behandelingen weer uw optimale energie terug.

Shiatsu is bijzonder geschikt voor rug- en nekklachten, hoofdpijn, heupklachten, slaapproblemen, een geblokkeerde schouder en vele andere klachten. Vaak wordt de massage gecombineerd met shiatsu- en sportmassage door deze na elkaar toe te passen. Dit levert een nog beter en sneller resultaat.

Sportmassage / Deep tissue massage

Kiest u voor sportmassage of deep tissue massage dan kunt u zeker zijn van een effectieve en krachtige massage. Na bijna 30 jaar masseren heeft Berry zijn eigen stijl en handgrepen ontwikkeld en voelt hij feilloos aan wat er nodig is om u van uw klachten af te helpen. De massage bereikt dieper gelegen spieren en bindweefsel. Daar zit vaak de kern van het probleem.

Onder zijn klantenkring bevinden zich veel sporters en zakenlieden. Zij stappen van de behandeltafel af met het gevoel dat er er iets is gebeurd en voelen zich fitter en beter na de massage. Natuurlijk is iedereen welkom!

Prijzen

  • per 55 min: 87 euro
  • per 25 min: 50 euro